Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege Bölgesi’nde İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar dikkat: Duyuru yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Mart hava durumu açıklaması yapıldı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava az bulutlu geçecek. Ancak yurdun bazı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan buzlanma ve don olayına karşı da dikkatli olunması gerektiği bidirildi.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 15°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu

DENİZLİ °C, 20°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu

MUĞLA °C, 21°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI

Rüzgârın; Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun güneydoğusunda kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ordu, Giresun, Şırnak ve Siirt çevrelerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunun karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.