GündemHava Durumu

Ege Bölgesi’nde kuvvetli olacak: Dikkat! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya ve diğer iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Hafta sonu için planı olan vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava kuvvetli rüzgarlı geçecek. Rüzgarın bölgede kuvvetli eseceği uyarısı yapıldı. Öte yandan yurdun bazı illerinde ise sağanak yağış bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

FIRTINA UYARISI

Rüzgarın, Marmara, Kıyı Ege ile Batı Karadeniz kıyıları ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 29°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinde Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor.