Ege bölgesinde yaşayan herkesi ilgilendiriyor! Peş peşe uyarı yapıldı: Tedbir alın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada Ege Bölgesinde yaşayan vatandaşlara önemli bir uyarı yapıldı ve tedbir alınması gerektiği ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği ifade edildi. Ayrıca açıklamada yağışların, Trakya Kesimi, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in kuzey ve batı ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiği vurgulandı.

Bunun yanı sıra yapılan açıklamada sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis beklendiği bildirildi.

EGE’DE HAVA DURUMU

Ege hakkında yapılan açıklamada parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği belirtilerek rüzgarın güney yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 Km/Saat) olarak esmesi ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiği bildirildi.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU 

Konu ile ilgili olarak illere göre hava durumu şöyle:

A.KARAHİSAR °C, 13°C
Çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 15°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

İZMİR °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

MANİSA °C, 16°C
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı

Exit mobile version