Ege HaberleriGündemMuğla Haberleri

Ege Bölgesi’ne hava durumu uyarısı! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Aralık hava durumu raporu yayımlandı. Sabah evden iş için çıkacak vatandaşlar hava durumu haberlerini merakla araştırıyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde Muğla’ya sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan bölge genelinde sabah ve akşam saatlerinde sis ve pus bekleniyor.

İzmir’de hava durumunun parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 14 dereceyi gösterecek.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Muğla çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı, Balıkesir’in kuzey ve Antalya’nın doğu ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Muğla çevrelerinin çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 7°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde çok bulutlu ve sağanak yağışlı