GündemHava Durumu

Ege dikkat: Kuvvetli yağış uyarısı! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması yapıldı. Bugün birçok ilde sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava iç kesimlerde çok bulutlu geçerken, öğle saatlerinden sonra ise Kütahya çevrelerinde sağanak yağışlı olacak. Yağışların görüleceği illerde yaşayan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara (Çanakkale’nin batı kesimleri dışında), Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz, Kütahya, Konya, Çankırı, Ordu, Kars, Ardahan çevreleri, Samsun’un iç kesimleri ile Hatay kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 30°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 33°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 35°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 34°C
Az bulutlu