GündemHava Durumu

Ege dikkat: Saat verildi! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Hafta sonu için plan yapacak vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava az bulutlu geçecek. Ancak İzmir’e sağanak yağış uyarısı yapıldı. Kentte gece saatlerinde sağanak yağış etkili olacak.

İZMİR’E SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

İzmir’de hava parçalı ve az bulutlu, akşamdan sonra kuzey kesimler çok bulutlu, kuzey kıyılar gece saatleri sonrasında sağanak yağışlı geçecek.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

DENİZLİ °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

İZMİR °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu (Ardahan ve Erzincan haric), Güney Doğu Anadolu (Mardin haric) ile İstanbul ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu’nun doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır.