GündemHava Durumu

Ege dikkat: Saat verildi! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ve diğer iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Hafta sonu için plan yapacak vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’den alınan verilere göre, Ege Bölgesi’nde hava açık geçecek. Öte yandan bölgede saat 11.00 ile 16.00 arasında sıcak havaya karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri ve Doğu Akdeniz’in parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Artvin çevreleri ve Edirne’nin kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BU SAATLERE DİKKAT!

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşları günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği kaydedildi.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

DENİZLİ °C, 41°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık