Ege dikkat: Sağanak yağış uyarısı! İzmir’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Aralık hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı. Sabah evden iş için çıkacak vatandaşlar ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merak ediyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’ne sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yağışların kıyı ege tarafından etkili olacağı belirtildi.

SAĞANAK YAĞIŞ, SİS VE PUS UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Antalya ve Isparta çevreleri ile Burdur’un doğusunun yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

EGE’YE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege’nin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa)olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 18°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu

Exit mobile version