Ege Haberleri

Ege hava durumu! İzmir, Manisa, Aydın, Kütahya, Muğla, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli hava raporu

Ege hava durumu… Meteorolojiden alınan son veriler doğrultusunda bugün İzmir, Manisa, Aydın, Kütahya, Muğla, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli genelinde sıcak bir hava etkili olacak. Kütahya ve çevrelerinde yer yer yağış ve gök gürültülü sağanak yağmur kendini gösterecek. En düşük sıcaklık değeri 29 derece ile İzmir, en yüksek sıcaklık değeri ise 33 derece ile Manisa’da olacak. günlük durumda rüzgar ya da fırtına beklentisi bulunmuyor. İşte tüm detaylar…

METEOROLOJİ 2 HAZİRAN 2019 HAVA HARİTASI

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Giresun, Kütahya, Eskişehir, Ankara ve Çankırı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı, yurdun kuzeybatı kesimlerinde yer yer kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGEDE HAVA NASIL OLACAK?

EGE

Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 30°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 33°C

Az bulutlu

İZMİR °C, 29°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

MANİSA °C, 33°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

Bir yanıt yazın