Ege Haberleri

Ege hava durumu! İzmir, Manisa, Muğla, Aydın, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli, Uşak hava

EgeBölgesi için meteoroloji yine yağmur uyarısında bulundu. Kütahya, Uşak, Manisa ve Afyonkarahisar’da gün içinde özellikle 12:00 – 18:00 saatleri itibariyle yağmur beklentisi olacak. İzmir, Muğla, Aydın, Denizli kentlerinde bugn için yağmur beklenmiyor. Sıcaklıklar 26 derece ile en düşük 26 derece ile Afyonkarahisar çevrelerinde görülürken, en yüksek sıcaklıklar 33 ve 34 derece ile İzmir ve Manisa’da etkili olacak. 

METEOROLOJİ ÜLKE GENEL HAVA HARİTASI

METEOROLOJİ GENEL TAHMİN RAPORU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kırklareli’nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın Marmara’nın güneybatısı ile Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ BÖLGE TAHMİNİ

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevreleri ile Manisa’nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 31°C

Parçalı bulutlu

İZMİR °C, 33°C

Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 34°C

Parçalı bulutlu, doğu kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Bir yanıt yazın