Ege’de İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon dikkat: Duyuru yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması yapıldı. Hafta sonu dolayısıyla evden çıkacak vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava az bulutlu geçecek. Öte yandan yurdun bazı kesimlerinde ise toz taşınımı devam edecek. Bununla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

İç Anadolu’da yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği talhmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 25°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı beklenmektedir.

Exit mobile version