Ege’de korkutan depremler: Muğla 5.5 depremle uyandı!

Türkiye’de yangınlar ile mücadele devam ederken, Van’da sel felaketi haberi alınmıştı. Son olarak ise Ege Bölgesi’nden deprem haberleri geldi. T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın yaptığı açıklamalara göre Muğla‘nın Datça ilçesinde saat 07.31’de 5,5 büyüklüğünde ve saat 08.12’de 4,2 büyüklüğünde depremler gerçekleşti.

Türkiye’de geçtiğimiz sene yaşanan yıkıcı depremler nedeniyle vatandaşlar hissettikleri sarsıntılarda, “Deprem mi oldu?” sorusunun cevabını araştırıyorlar. AFAD ise resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları olan depremler hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Yapılan son açıklamalarda Muğla’da şiddetli depremler yaşandığı bildirildi.

AFAD Muğla’da gerçekleşen depremler ile ilgili şu bilgilendirmelerde bulundu:

Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında saat 07.31’de 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 10.86 km olarak verildi.

Geçmiş olsun Muğla. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında saat 08.12’de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 18.76 km olarak kaydedildi.

Exit mobile version