Ege’de kuvvetli olacak: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon ve diğer iller dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Haftanın son iş günü evden çıkacak vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’den alınan verilere göre, Ege Bölgesi’nde hava açık geçecek. Ancak bölgeye fırtına uyarısı yapıldı. Öte yandan yurdun bazı kesimlerinde ise kuvvetli yağış bekleniyor.

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri, Rize çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel sağanak yağışlı, Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun doğusunda kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 40°C
Az bulutlu ve açık

Exit mobile version