Ege’de kuvvetli olacak: Uyarı geldi! İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak ve diğer tüm iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklama geldi. İl il uyarı yapıldı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava sağanak yağışlı geçecek. Yağışların iç kesimlerde etkili olacağı bildirilirken, saat de verildi. Öte yandan Ege’de toz taşınımı devam edecek. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Güney Ege ve Batı Akdeniz’de yer yer toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Bölgenin güneyinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 7°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı

DENİZLİ 14°C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı

İZMİR 14°C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA 11°C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman dışında), Batı ve Orta Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Trabzon, Giresun ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara, İç Ege ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Güneybatı kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Exit mobile version