Ege’nin o ilinde flaş koronavirüs kararı! HES kodu zorunlu oldu

Afyonkarahisar'da koronavirüs vakalarının artmasının ardından yeni bir karar alındı. Alınan karara göre, pazarcı esnafına HES kodu zorunluluğu getirildi. Öte yandan kurumlarda uygulanan HES kodu uygulaması belediye hizmet binası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Gençlik Merkezleri girişlerinde de zorunlu oldu.

Afyonkarahisar’da koronavirüs vakalarının artmasının ardından yeni bir karar alındı. Alınan karara göre, pazarcı esnafına HES kodu zorunluluğu getirildi. Öte yandan kurumlarda uygulanan HES kodu uygulaması belediye hizmet binası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Gençlik Merkezleri girişlerinde de zorunlu oldu.

HES KODU ZORUNLU OLDU

Afyonkarahisar Hıfzıssıhha Kurulu Vali Gökmen Çiçek başkanlığında toplanırken, kurumlarda uygulanan HES kodu uygulaması belediye hizmet binası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Gençlik Merkezleri girişlerinde de zorunlu oldu. Ayrıca uygulama pazar yerlerinde de zorunlu hale getirildi. Semt ve sosyete pazarları gibi alanlarda HES kodu zorunlu olarak uygulanacağı belirtildi.

Exit mobile version