Ege’ye bugün için uyarı: Denizli, Muğla, İzmir, Kütahya için açıklandı!

Vatandaşlar evlerinden çıkmadan önce hava durumunu internet sayfaları üzerinden araştırıyor. Sıcak yaz aylarında hava sıcaklığının kaç derece olduğunu merak edenler için son veriler yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Ege Bölgesi’nde bugün beklenen hava durumunu açıkladı. Yapılan açıklamada Ege Bölgesi kuvvetli rüzgara karşı uyarıldı.

MGM vatandaşları hava durumu ile bilgilendirmeye devam ediyor. 2 Temmuz tarihinde Ege Bölgesi’nde havanın az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Ege Bölgesi’nde hava durumu

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.
DENİZLİ °C, 38°C
Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu
İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık
KÜTAHYA °C, 29°C
Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu
MUĞLA °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

Türkiye’de hava durumu

MGM Türkiye için hava durumu değerlendirmesinde, kuzey ve iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğledens sonra Batı Karadeniz (Sinop hariç), Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Çorum, Çankırı, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Ankara’nın kuzeydoğu, Kırıkkale ve Kars’ın kuzey ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmininde bulundu.

Exit mobile version