Ege’ye kritik uyarı: Saat verildi! İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Muğla, Uşak ve diğer iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu açıklaması geldi. Hafta sonu plan yapıp, evden çıkacak vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava bazı illerde sağanak yağışlı geçecek. Öte yandan bölgede sis ve pus etkili olacak. Özellikle sabah ve gece saatlerinde sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, 30 Aralık hava durumu raporunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre, bazı bölgelere uyarı yapıldı. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeydoğusu ile batı kıyılarının parçalı yer yer çok bulutlu, Çanakkale, Balıkesir’in batı çevreleri ve Kuzey Ege kıyıları ile İzmir ve Aydın’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimlerinin çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları ile İzmir ve Aydın’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı

MANİSA °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

Exit mobile version