Ege’ye saat verildi: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. Meteoroloji, 13 Nisan hava durumu raporunu duyurdu. Plan yapan vatandaşlar tarafından ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava az bulutlu geçerken, gece ve sabah saatlerinde sis beklendiği bildirildi. Öte yandan bazı iller için de kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeyinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu

DENİZLİ °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

İL İL SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı, Adıyaman ve Gaziantep’in batısı ile Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Exit mobile version