Ekonomi

Eğitim desteği almak isteyenlere Ziraat Bankasından kredi kampanyası

Ziraat Bankası tarafından eğitim destek kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında 36 ay vade imkanı sağlanacağı vurgulandı. Konu hakkında Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Her türlü okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için size özel Eğitim Kredimize hemen başvurun; 36 aya kadar vade imkânı sayesinde ihtiyaçlarınız için geleceğinize ara vermeyin.​”

36 AY VADE 

36 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kredi kullandırım yapılabileceği belirtilen açıklamada krediden yararlanacak olan kişiler şöyle belirtildi:

“öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerler”

BAŞVURULAR SADECE ŞUBEDEN

Bu kredi kampanyasında teminat alınmadığı belirtildi ve başvuruların sadece Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılabileceği vurgulandı.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Ziraat Bankası tarafından duyurulan kredi kampanyasının özellikleri ise şöyle oldu:

36 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullandırım yapılabilmektedir.

Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.