EGO’dan Ankaray, Metro, otobüs duyurusu: 2 Gün sonra saat 24.00’den itibaren başlıyor!

Bu yıl okullar 12 Eylül tarihinde açılacak. Okullar açılmadan önce EGO Genel Müdürlüğü duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, Ankaray, metro ve otobüs saatleri ile ilgili olarak 11 Eylül Pazar gecesi saat 24.00’den itibaren EGO CEP’te uygulamasından ve EGO Genel Müdürlüğü sitesinden bilgi alınabileceği bildirildi.

Ankara’da toplu taşıma kullanan vatandaşlara duyuru yapıldı. Yapılan açıklamalara göre, 12 Eylül Pazartesi günü itibarıyla 345 hattımızda 1433 araçla, 9 bin 38 sefer verilecek şekilde kışlık çalışma programına geçiş yapılacak.

Şehir içi ulaşımında sadece 06.00 ile 06.45 saatleri arasında uygulanan indirimli tarifeyle, EGO Genel Müdürlüğüne ait teleferik, otobüs ve raylı sistemler (Metro-ANKARAY) ile BAŞKENTRAY’da geçerli olacak tam ücret 6,50 TL yerine 4,50 TL olarak ücretlendirilecek.


2 Gün sonra başlıyor

Öte yandan Ankara’da yaşayan vatandaşlar 2 gün sonra 11 Eylül Pazar gecesi saat 24.00’den itibaren EGO CEP’te uygulamasından ve EGO Genel Müdürlüğü sitesinden, otobüslerin güncel hareket saatleri ve güzergâh bilgileri ve raylı sistemler (Ankaray ve Metro) kışlık servis saatleriyle ilgili bilgilere ulaşabilecekler.

Exit mobile version