EGO’larda başladı: Aylık olarak verilecek!

EGO otobüsleri ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. EGO Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanı Ali Yayla açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalara göre, vatandaşlara EGO otobüsleri için aylık 150 GB internet sunulacak. Ancak bu miktarın yeterli gelmemesi halinde arttırma yapılabilecek.

Ankara’da vatandaşlar toplu taşımada EGO otobüslerinden faydalanıyor. Bu kapsamda açıklamada bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, EGO otobüslerinde Temmuz ayı sonuna kadar 1851 otobüste hizmete başlayacağını açıkladı.

EGO Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanı Ali Yayla da ücretsiz internet hizmeti hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yayla tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

“Kuruluşumuz EGO Genel Müdürlüğünce, EGO otobüslerini kullanan vatandaşlarımızın talepleri ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın yönlendirmesi ile otobüslerimizde ücretsiz Wi-Fi internet hizmeti sunulması konusundaki çalışmalarımız tamamlanmış ve Wi-Fi cihazı kurum işlemlerine başlanılmıştır. Proje kapsamında halihazırda filomuzda bulunanlarla, yıl içinde filomuza dahil olacak toplam 1851 adet EGO otobüsünde vatandaşlarımıza ücretsiz Wi-Fi internet hizmeti verilecektir. Projemiz sayı itibarıyla Avrupa’nın internet hizmeti sunulan en büyük filo projelerinden birisidir. Vatandaşlarımıza, her bir otobüs için başlangıç olarak aylık 150 GB internet sunulacaktır. Bu kotanın yeterli gelmemesi hâlinde ise limit artırılabilecektir.”

Ego kullanan vatandaşlardan teşekkür:

Yasin Özdemir:“Bayağı başarılı bir uygulama. Ben çok beğendim. Zaten herkes otobüste hep telefonla vakit geçiriyor. Büyükşehir Belediyesini tebrik ediyoruz.”

Murat Meral: “Bazı insanlar otobüste çok fazla zaman geçirdiği için ücretsiz internet hizmeti çok yararlı olabilir. Benim otobüsle eve gitmem yarım saati buluyor. O sırada buradaki ücretsiz internetle işlerimi halledebiliyorum. Kendi internetim kalmadığı zaman burayı kullanıyorum. O yüzden çok güzel bir uygulama.”

İpek Karaburun: “Bence çok mantıklı bir uygulama. Çünkü otobüste çok fazla zaman geçirenler var. ulaşımda bu kadar çok vakit geçirenler için çok güzel bir uygulama olmuş.”

Exit mobile version