Ekonomi

Ehliyet sahibi vatandaşlar için Ziraat Bankası duyurdu: 4 Gün içerisinde bunu yapın!

Ehliyeti olan olmayan araç sahibi vatandaşlar için duyuruldu. Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruya göre, faydalanmak için son 4 gün kaldı. 4 Gün sonra yani 5 Ağustos tarihinde MTV ödemelerinde ücretsiz 3 taksit fırsatından faydalanılamayacak.

Ziraat Bankası araç sahibi müşterilerine özel kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamaya göre, MTV ödemelerinde ücretsiz 3 taksit fırsatından faydalanmak için son 4 gün kaldı. 5 Ağustos tarihinde kampanya sona erecek.

Banka kampanya açıklamasında şu ifadeleri kullandı

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşılabilecektir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Kampanya 1 Temmuz – 5 Ağustos 2022 tarihleri için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız MTV ödemelerinizde 300 TL ve üzerindeki işlemler 3 taksite bölünebilecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.
300 TL altı işlemler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.