Kamu

Ehliyet ve KPSS puanı olanlar: Memur alımı yapılacak!

İlan verdi. Boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alımları yapılacak. Verilen ilanda şartları taşıyan adayların, 6 Ocak 2023 tarihine kadar başvurularını yapabileceği belirtildi.

Selçuklu Belediyesi memur alımı için ilan verdi. Verilen ilanda kadroya başvuru yapmak isteyen adayların KPSS en az 75 puana sahip olması gerektiği ifade edildi. Şartları sağlayanlar, 2 Ocak 2023 ile 6 Ocak 2023 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

a) İlan edilen unvan için mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

d) 1 sıra nolu unvan için nitelik kısmında belirtilen İngilizce YDS’de en az (B) düzeyinde puan almış olmak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak.

Başvuru detayları:

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 02/01/2023 – 06/01/2023 tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde (08:00 – 16:30) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Selçuklu Belediyesi (Şeyh Şamil Mah. Doç. Dr. Halil Ürün Cad. No:19 Selçuklu / KONYA) yerleşkesinde bulunan başvuru bürosuna müracaatlarını yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

Elektronik ortamda başvuru belgeleri, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemiz insankaynaklari@selcuklu.bel.tr adresine eklenecektir.