Kamu

Ehliyeti olan memur olabilir: Çüngüş Belediyesi alım için ilan verdi!

Diyarbakır İli Çüngüş Belediyesi memur alımı için ilan verdi. Belediye tarafından verilen ilanda alımların Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda yapılacağı bildirildi. İlana başvuracak olan kişilerin B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor.

Diyarbakır İli Çüngüş Belediyesi Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda personel alımı yapacak. Alımlar için başvuru yapacak olan adayların KPSS 65 puana sahip olması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların 29 Temmuz’a kadar işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek,

13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile 27.07.2022 tarihinden 29.07.2022 cuma günü saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında) müracaatlarını belediyemize ulaştırmaları gerekmektedir.