Ekonomi

Ek ödeme almak isteyen emeklilerin dikkatine: Nakit desteği kapısı açıldı! O şartları taşıyan her emekliye, 5 bin 250 TL’ye kadar varan geri ödemesiz destek sağlanacak!

Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, yeni dönemde emeli maaşları için açıklanmış olan maaş zammı oranından sonra harekete geçtiler. Emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden emeklilere, ek ödemeler yapılmasına karar verildi. Bu kapsamda her banka, emekli maaşı tutarlarına ve kendi hizmet politikalarına göre farklılaşan ek ödeme limitleri belirledi. Bankalar, ilgili hizmetlerinden yararlanmak için emekli vatandaşlara 31 Mart tarihine kadar süre verdiler.

TEB Bankasından Çılgın Promosyon Haberi!

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden emekli müşterilerine, 5 bin 250 TL’ye varan ek ödeme yapacağını duyurdu. Banka, söz konusu hizmeti için ödeyecek olduğu promosyon limitlerini şu şekilde belirledi:

  • 1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

TEB Emekli Yakını Kampanyası

TEB, banka kapsamına dahil edilen her yakın için emekli vatandaşlara 250, toplamda 2.500 TL tutarında promosyona ek bir ödeme daha yapacağını duyurdu. Alınan emekli maaşı tutarına göre değişiklik göstermeyen bu miktar, her emeklinin promosyon ödemesine 2 bin 500 TL ek ödemenin eklenmesini sağlayacak.

TEB Emekli Kampanyası Başvurusu 2022

TEB’in yeni dönem emekli maaşı promosyon ödemesi ve ek ödeme kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, banka şubeleri, internet bankacılığı ya bankanın mobil uygulaması aracılığı ile hesaplarını taşıma talimatı verebilirler.