Ek tercih yurt başvuru sonuçları açıklandı! Sonuç ekranı için tıklayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı bugün açıkladı. Yapılan duyuruya göre, Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Yüksek Lisans, Doktora, Ek Kontenjan, Özel Yetenek Öğrencileri için yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler kayıt işlemlerini 9 Ekim Pazar gününe kadar yapabilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sosyal medya üzerinden beklenen haber verdi. Yapılan duyuruya göre yurt başvuru sonuçları açıklandı.

Söz konusu duyuruda şu ifadeler yer aldı:

DUYURU Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Yüksek Lisans, Doktora, Ek Kontenjan, Özel Yetenek Öğrencileri için; YURT BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!
Sonuç ekranı

Adaylar sonuçlarını https://www.turkiye.gov.tr/ adresi üzerinden sorgulayabilecekler. Son kayıt işlemleri ise 9 Ekim Pazar günü saat 23.00’a kadar yapılacak.

Ödemeler için şu bilgilendirme yapıldı:

Ziraat Bankası Şube, ATM, İnternet Bankacılığı veya E-Ödeme yollarından herhangi birini kullanarak ilk kayıt ücretinizi yatırdıktan sonra 07/10/2022 00:00:00 – 09/10/2022 23:00:00 tarihleri arasında E-Devlet kapısı üzerinden “Yurt Kayıt İşlemleri” menüsündeki “Yurt Taahhütname Onayınızı” gerçekleştirmeniz gerekmektedir!

Exit mobile version