Ekim ayı araba almak isteyenlere şans getirdi: Kia sıfır araba için duyuru yapıldı!

Ekim ayı ile beraber araba şirketlerinin kampanya listeleri güncellendi. Kia resmi internet sayfası üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyaya göre, 31 Ekim’e kadar müşterilere 150 bin TL fırsatı sağlanacak.

Kia yaptığı yazılı açıklama ile yeni kampanyasını duyurdu. Araç şirketi tarafından yapılan kampanya açıklamasında, Kia Sportage araçların 31 Ekim’e kadar, 150.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatıyla satılacağı bildirildi.


Kredi detayları

Nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirası ve altında olan taşıtlar için %70 Nihai fatura değeri yüz yirmi bin Türk Lirasının üzerinde olup üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %50 , Nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olup yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %30, Nihai fatura değeri yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olup bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olmayan taşıtlar için %20, Nihai fatura değeri bir milyon beş yüz bin Türk Lirasının üzerinde olan taşıtlar için %0 olarak kredilendirilme yapılabilmektedir. Kredi oranının belirlenmesinde aracın Nihai fatura değeri dikkate alınacaktır. Kredi kullanımı finans kuruluşunun onayına bağlıdır.

Exit mobile version