Ekonomi piyasalarının kahini Selçuk Geçer’den şok sözler: Çok büyük vurgun yapıyorlar, bu resmen bir keriz silkeleme operasyonu!

Geride bıraktığımız senenin son aylarında döviz kurlarında ve beraberinde altın piyasasında yaşanan olumsuz gelişmeler, gündelik hayata yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansımıştı. Her ne kadar Merkez Bankası’nın dolar bozdurması ve faiz indirimi kararlarının yanı sıra kur korumalı TL vadeli mevduat sistemi modeli ile birlikte piyasaların bir gecede gerilemesi sağlanmış olsa da yeni dönemde dalgalı hareketler gözlenmeye devam etti.

Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte inişli çıkışlı hareketler sergilemeye devam eden ekonomi piyasaları, yatırımcıların tedirgin olmasına yol açtı. Bu noktada ekonomi piyasalarına dair yorumları ile dikkat çeken isimlerden biri olan Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalara dair yeni yorumlarını yayınladı. Ekonomist Geçer’in söyledikleri, gündeme bomba gibi düştü.

Altında Alım ve Satım Fırsatları Kollanıyor!

Gram altının 930 TL seviyesine kadar dayanması ve ons altının buna rağmen 2 bin dolar seviyesinin altından işlem görmesi, piyasalara dair kafa karışıklığının oluşmasına sebep oldu. Gram altında alım fırsatı yakalamak isteyenler düşüş beklerken, daha önceden altın almış olan vatandaşlar da satış fırsatını yakalayabilmek adına piyasaları yakından takip etmeye devam ediyorlar.

Selçuk Geçer’den Şok İddia!

Piyasaların dalgalı hareketlerine dair değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Selçuk Geçer, gram altın fiyatının 900 TL’nin üzerinde olmasına rağmen ons altının 2 bin doların altında seyretmesinin mantıklı olmadığına vurgu yaptı. Geçer, bu durumun tamamen birilerinin burgun yapması amacı ile bilerek yapıldığını ve yakın zamanda altın fiyatlarının hızlı bir şekilde yükseleceğini iddia etti.

“Keriz Silkeleme Operasyonu” İddiası!

Altın piyasasında yaşanan bu durumu “keriz silkeleme operasyonu” olarak nitelendiren Selçuk Geçer, yakın zaman içerisinde piyasaların yükselişe geçeceğini iddia etti.

Exit mobile version