Ekonomi

Ekonomik istikrar kalkanı ile emeklilere sevindiren haber!

Halkbank tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında emekli müşterilerine sunulan imkanlar paylaşıldı.

Bu doğrultuda özel faiz oranları kredi kampanyaları düzenlendiği mini kredi ile 5 bin liraya kadar acil nakit ihtiyaçları için özel faiz oranları ile kredi sunulduğu belirtildi.

BANKANIN DUYURDUĞU AVANTAJLAR

Bankacılık işlemleri, sokağa çıkma yasaklarında maaşların evlere götürülmesi karekod uygulaması gibi birçok avantaj sağlanıyor. Bu doğrultuda Halkbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Maaşını Bankamız aracılığı ile alan emekli müşterilerimize özel faiz oranları ile Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Maaşını Bankamız aracılığı ile alan emekli müşterilerimize 5.000.-TL’ye kadar olan ihtiyaçları için özel faiz oranları ile Emekli Mini Kredi

Sağlık tedbirleri ve sokağa çıkma kısıtlamaları kararı kapsamında 65 yaş üzeri emekli müşterilerimizin Bankamız aracılığıyla aldığı maaşlarına evde teslim imkanı

Emekli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulmuş bir hizmet; 0850 222 92 62 Emekli Hattı

Bankacılık işlemlerinizi; Şubelerimize gelmeden, Halkbank Mobil, İnternet Şubesi, Bank24’ler ve Halkbank Dialog kanallarımızdan 7/24 kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bank24’lerimizden kartınızla ve Halkbank Mobil karekodla günlük 5.000 TL’ye kadar para çekebilirsiniz.

Banka kartlarınız ve kredi kartlarınız ile yurt içi diğer banka ATM’lerinden yapacağınız Para Çekme, Para Yatırma, Kredi Kartı Borç Ödeme, Bakiye Sorgulama, Kredi Kartı Borç Sorgulama ve Kredi Kartı Limit Sorgulama işlemlerinizi ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

Bank24’lerimizden Kartsız Para Yatırma işlemlerinizi ücretsiz yapabilirsiniz.

Paraf ile 250 TL’ye kadar şifresiz temassız işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Bu işlemlerin detayları için TIKLAYIN.