Magazin

Ekranlara veda, dijital platforma merhaba! Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun Kaçış dizisi için geri sayım başladı!

Bugün gerçekleştirilecek olan lansman gecesi ile birlikte ülkemiz başta olmak üzere 42 farklı ülkede daha yayın hayatına start verecek olan Disney Plus için heyecan dorukta. Onlarca oyuncu, yönetmen, senarist ve diğer kamera arkası ekipleri ile anlaşma imzalayan Disney Plus, 14 Haziran Salı (bugün) seyircinin karşısına çıkacak.

Ülkemizde en fazla aboneye sahip olan Netflix’e rakip olarak gelen Disney Plus, henüz yayın hayatına başlamamış olmasına rağmen tanıtım videosu ve öne çıkan içerikleri ile adından söz ettirmeyi başardı. Disney Plus özelinde konuşulan isimlerden birisi ise güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu oldu.

Şu aralar Tv8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide Engin Öztürk ile başrolü paylaşan İrem Helvacıoğlu, bu hafta ekranlara veda edecek. Ancak kariyer hayatına hiç ara vermeden devam edecek olan ünlü oyuncu, Disney Plus’ın ilk yerli yapım dizisinde Engin Akyürek ile birlikte rol alacak.

Kaçış Bu Akşam Disney Plus’ta!

Disney Plus’ın ülke pazarına giriş yapacağının kesinleşmesinin ardından platformda yayınlanacak olan ilk yerli yapım hakkında pek çok haber çıkmıştı. Ancak son açıklamalar ile birlikte, platformda yayınlanacak ilk yerli dizinin “Kaçış” olacağı öğrenildi. Başrolde seyircinin karşısına çıkacak olan oyuncu Engin Akyürek tarafından kaleme alınan dizi, şimdiden merak konusu oldu. İrem Helvacıoğlu’nun da şimdiye kadar sergilediği oyunculuk performanslarından farklı bir performans ile izleyicinin karşısına çıkacak olması, ünlü oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Gazeteci Zeynep İzleyici ile Tanışacak!

Kaçış isimli dizide bir savaş muhabirini canlandıracak olan İrem Helvacıoğlu, Zeynep karakterine hayat verecek. Çekimlerin zorlu geçtiğini ifade eden Helvacıoğlu, ekip ile bütünleşmeleri sonucunda güzel bir işin ortaya konduğunu belirtti.

Ekranlara Veda Ediyor!

Tv8’in büyük beklenti ile yayınladığı Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizi, yarın akşam yayınlanacak bölümü ile ekranlara veda edecek.