Magazin

Ekranlara vedasının üzerinden bir yıl geçen Çukur dizisinin oyuncularına, sosyal medya kullanıcılarından teşekkür paylaşımları yağdı!

Show TV ekranlarına gelen ve yapımında Ay Yapım’ın imzası olan Çukur dizisi, 2017 yılında başlamış olduğu yayın hayatını, geçtiğimiz sezon sonlandırmıştı. Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Damla Sönmez, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Erkan Koçak Köstendil, Necip Memilli ve daha pek çok usta ismi kadrosunda barındıran Çukur dizisi, şu an yayında olmamasına ve tekrar bölümlerinin dahi ekranlarda yer almamasına rağmen sosyal medyada gündeme gelmeyi başardı.

Güçlü hikayesi ve fenomen hale gelen karakterleri ile kendisini sevdiren ve final yapmış olmasına rağmen hafızalardan silinmeyen Çukur dizisi, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tekrar gündeme geldi. Çukur hayranları, dizinin final yıldönümünün olduğu tarihte diziyi be oyuncuları yad etti.

Çukur Hayranlarından Etkileyici Paylaşımlar!

Yayın hayatına 2017 yılında başlayan ve 4 yıl boyunca ekranlarda ki başarısını koruyan Çukur dizisi, geçtiğimiz senenin haziran ayında final bölümü ile izleyicilerinin evlerine konuk olmuştu. Dizinin final bölümünün yayınlanmasının üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen hala popülerliğini koruması, dizi gündemini oldukça meşgul etti.

Ekranlara veda edişinin birinci yıldönümünde hayranları tarafından anılan Çukur dizisi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Çukur hayranları, sosyal medya hesaplarından diziye ilişkin görseller, sözler ve daha pek çok detay paylaşarak, diziye olan özlemlerini ifade ettiler.

Oyunculara Teşekkür!

Çukur hayranları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda dizinin oyuncularını da unutmadı. Gerek dizi karakterlerine ilişkin fotoğraflar gerek ise fenomen karakterlerin sözleri ile oyuncuları ne kadar özlediklerini ifade eden sosyal medya kullanıcıları, paylaşımlarında oyunculara da teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Hiçbiri Yerini Tutmadı!

Çukur dizisinin final sahnesinde yine aynı ekranda yayınlanacak olan Üç Kuruş isimli dizinin tanıtımı yapılmıştı. İzleyiciler yeni dizinin de Çukur gibi olacağını düşünerek heyecanlanırlarken beklenen olmadı. Üç Kuruş, yayın hayatını yalnızca bir sezon devam ettirerek final yaptı.