Magazin

Ekranların özlenen ismi Esra Erol’da programından haber geldi: “Esra Erol’da başlıyor mu?” Geri sayım başladı, her an ekranlara geri dönebilir…

ATV ekranlarındaki yerini 2015 yılından bu yana alan Esra Erol’da programı, 24 Haziran tarihi itibariyle sezon arasına çıkmıştı. Şimdilerde ne zaman ekranlara döneceği merak edilen Esra Erol’da programına ilişkin sıcak gelişmeler yaşandı.

24 HAZİRAN’DA ARAYA ÇIKMIŞTI

Yeni formatı ile çok sevilen Esra Erol’da programı, bir kez daha başarılı bir sene geçirmiş ve aldığı güçlü reytingler ile gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasına adını yazdırmıştı. Yoğun ve hareketli geçen bir sezonun ardından ATV ekranlarına kısa bir veda eden Esra Erol’da programı, 24 Haziran 2022 tarihinde ekranlara gelen son bölümü ile, bu sezonu kapatmış ve kısa bir araya çıkmıştı.

GEÇEN SENE 30 AĞUSTOS’TA EKRANLARA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz sezonu temmuz ayında bitiren Esra Erol’da programı, yeni sezonu öncesinde çok kısa bir ara gerçekleştirmiş ve ekranlara geri dönmek için özel bir günü seçmişti. 30 Ağustos 2021 tarihinin Pazartesi gününe denk gelmesini fırsat bilen Esra Erol’da programı, 2021-2022 sezonuna girişi de bu tarihte gerçekleştirmişti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Esra Erol’da programı izleyicisi bir kez daha programın başlayacağı tarihi merak eder oldu.

BU SENE HENÜZ FRAGMAN YAYINLANMADI

Yeni sezon için geri sayıma geçtiği düşünülse de henüz herhangi bir açıklama yapmamış olan Esra Erol’da programı, şimdilik bir yeni sezon fragmanı da yayınlanmadı. Bu sene de ağustos ayının sonu, eylül ayının başında seyirci karşısına çıkması beklenen Esra Erol’da programından resmi olarak yeni sezon tarihi gelmese de programın sıkı takipçileri, 30 Ağustos 2022 tarihinin çarşamba gününe denk gelmesi nedeniyle Esra Erol’da programının 29 Ağustos ya da 5 Eylül 2022 tarihinde yeni sezona başlayacağını iddia etti. Ancak, Esra Erol henüz yeni sezona ilişkin bir açıklama gerçekleştirmedi.