Ekranların Yakışıklı İsimleri Serkay Tütüncü, Furkan Andıç ve Kubilay Aka Bu Projede Buluştu! Üç İsmin Yer Aldığı Yapım Çok Konuşulacak!

Serkay Tütüncü, Kubilay Aka ve Furkan Andıç son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Gerek başarılı oyunculuk performansları olsun gerekse yakışıklılıkları olsun en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyorlar. Bu üç isim bir proje için bir araya geldi. Bu proje şimdiden en çok konuşulanlar arasında kendine yer buldu.

Axe Erkekleri Olarak Karşımıza Çıktılar

Bu üç oyuncu da kariyerlerinde büyük bir sıçrama yaşadı ve yapımcıların en çok aradığı isimlerden oldular. Furkan Andıç, Kubilay Aka ve Serkay Tütüncü, Axe marka parfümlerin reklam projesi için buluştu. Markanın piyasaya süreceği her parfümü farklı bir oyuncu canlandırdı. Axe erkekleri olarak karşımıza çıkan ünlü oyuncular şimdiden tüm ilgiyi üzerlerine çekti. Markanın reklam filmi heyecanla ile bekleniyor.

Ünlü Oyuncular Başarılı Performanslara İmza Atmıştı

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Kara Tahta isimli dizide Atlas isminde bir öğretmene hayat veren Furkan Andıç, başrolü Miray Daner ile paylaşıyor. İzlenme oranlarında istenen performansı gösteremeyen Kara Tahta, ekranlara veda etme kararı almıştı. Ancak bu karardan hemen vazgeçen TRT 1, dizinin devam edeceğini açıklamış ve hayranların derin bir nefes almasını sağlamıştı.

Vatanım Sensin isimli dizide hayat verdiği Ali Kemal rolü ile geniş bir kitlenin beğenisini toplayan ve ardından ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Çukur’da Celasun isimli karakter ile akıllarda kalan Kubilay Aka, başarılı oyunculuk performansını Annesinin Kuzusu isimli filmde devam ettirmeyi hedefliyor. Filmin çekimleri kısa süre önce bitti.

Serkay Tütüncü ise Kusursuz Kiracı isimli dizi ile ekranlara gelecek. Dilan Çiçek Deniz ile başrolleri paylaşacak olan oyuncu Yakup isimli bir gazeteciye hayat verecek

Exit mobile version