Elazığ’da vereceği konseri iptal edilen ünlü şarkıcı İrem Derici’den dik duruş: “Sevenlerimle arama giremezsiniz!”

Son dönemlerde ünlü sanatçıların yaptıkları paylaşımlar ve savundukları fikirler sebebi ile konserlerinin iptal edilmesi resmen bir alışkanlık haline gelmişken bir konser iptali haberi de İrem Derici tarafından geldi. İlerleyen günlerde Elazığ’da konser vermeye hazırlanan ünlü şarkıcı, şehirde faaliyet gösteren bazı derneklerin başkanları tarafından istenmedi. Başarılı sanatçı kendisine ilişkin yapılmış olan açıklamaya karşı sessizliğini bozarak Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ!

Önümüzdeki günlerde Elazığ’da konser vermeye hazırlanan ünlü şarkıcı İrem Derici, dün hem kendisini hem de sevenlerini şaşkına çeviren bir açıklama ile karşılaştı. İrem Derici’yi Elazığ’da görmek istemediklerini belirten bazı dernek başkanları, şu ifadeleri kullandı: “Elazığ’ın ahlaki değerleri ile uyuşmayan açıklamaları ile söylemleri ve paylaşımları ile bizim özellikle son dönemde çok yaygın olan LGBT çalışmalarına destek veren onlar ile ilgili çalışmalar yapan, onların yanında pozitif tavır sergileyen İrem Derici’yi, ilimizde görmek istemiyoruz!”

İREM DERİCİ’DEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ!

Elazığ’da faaliyet gösteren bazı dernek başkanlarının kendisi hakkında söyledikleri karşısında sessizliğini bozan İrem Derici, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Paylaşımında geçtiğimiz sene Elazığ’da vermiş olduğu konserin görüntülerini kullanan Derici, gönderinin altına şu notu düştü: “Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, ben buna eminim. Bizim her zaman özel bir bağımız oldu. Benim şarkılarım milyonlara hitap eder, sevenlerim ile arama giremezsiniz!”

SELİN CİĞERCİ’Yİ DE İSTEMEDİLER!

İrem Derici’nin LGBT bireylerine destek vermesi sebebi ile şehirde konser vermesini kabul etmediklerini belirten dernek başkanları, aynı sebepten ötürü Selin Ciğerci’yi de istemediklerini ifade etti. Ciğerci, önümüzdeki günlerde Elazığ’da açılacak olan güzellik merkezi şubesinin açılışına katılmak üzere şehre gidecekti.

Exit mobile version