Elektrik faturası ödeyenler dikkat! 250 TL para iadesi yapılacak

Elektrik faturası ödeyen herkes için önemli bir duyuru yapıldı ve duyuruda para iadesi yapılacağı bildirildi. Bu doğrultuda  30 Temmuz’a kadar başvuru yapacak olanlar, 250 TL para iadesi fırsatı olduğu aktarıldı. Konu ile ilgili olarak  Temmuz ayında elektrik faturalarına %38 oranında zam yapıldığı açıklanmıştı, bu da vatandaşların ödeme yükünü artırdığı biliniyor.

250 TL HEDİYE EDİLECEK

Akbank tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı ve duyuruda Axess kartı sahipleri Temmuz 2024 boyunca yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı vererek chip-para kazanabilecekleri ifade edildi. Bununla beraber  kampanya kapsamında Axess, Axess Öğrenci veya Free kartınızla vereceğiniz her yeni fatura talimatı size chip-para kazandıracağı bildirildi. Ayrıca kazanılan chip-para miktarı, verilen talimat sayısına göre değişiklik gösterecek ve en fazla 250 TL chip-para kazanma şansı olduğu vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanya, 1 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve kazanılan chip-paralar 5 Ağustos 2024 tarihinde kartlara yükleneceği ifade edilerek kampanyadan yararlanmak için verilen talimatların yeni olması gerektiği ve iptal edilen talimatlarla tekrar verilenlerin kampanyaya dahil edilmeyeceği bildirildi.

Exit mobile version