Editörün SeçtikleriEkonomi

Elektrik, su, doğalgaz, internet faturası ödeyenlere müjde! 500 TL para iadesi yapılacak

Halkbank, fatura ödemelerini destekleyen yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, bankanın müşterilerine 500 TL’ye kadar fatura desteği sağlanacağı ifade edilerek son dönemde yaşanan enerji ve internet zammı artışları sonrasında, bu destek halk için önemli bir finansal rahatlama sağlayacağı bildirildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, 31 Ağustos tarihine kadar Halkbank’ın Paraf Mobil uygulamasındaki ‘HEMEN KATIL’ butonuna tıklamaları veya 3404 numarasına “FATURA” yazıp SMS göndermeleri gerektiği ve bu adımların ardından, bireysel kredi kartları veya Halkbank’taki vadesiz hesaplardan yeni otomatik fatura ödeme talimatları verilmesi gerekeceği bildirildi. Her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL değerinde ParafPara ödülü kazanılabilecek ve toplamda 500 TL’ye kadar bu ödüller elde edilebilecek.

YÜKLEME TARİHİ

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara ödülleri, 10 Eylül tarihinde yüklenmek üzere katılımcılara sunulacak. Ödüller, kredi kartı üzerinden verilen talimatlarda, tanımlandığı aktif ve kullanılabilir kredi kartına yüklenecek. Eğer talimat vadesiz hesaptan verilmişse, ödül en son kullanılan ve açık durumda olan kredi kartına yüklenecektir. Kampanyaya yalnızca yeni talimatlar dahil edilecek ve mevcut talimatlar iptal edilip yeniden tanımlansa bile bu durum kampanyaya dahil olmayacak.