Editörün SeçtikleriEkonomi

Elektrik, su veya doğalgaz faturasında ismi yazanlar dikkat! 500 TL para iadesi yapılacak

Faturalarını kredi kartı ile ödeyenler için müjdeli haber geldi. Halkbank, faturada adı soyadı yazan müşterilere 500 TL’ye varan para iadesi sağlayacak bir kampanya başlattığını paylaştı ve başvuruların 30 Nisan 2024 tarihine kadar yapılabileceği belirtilirken, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği vurgulandı. Başvuru yapanlara ise 500 TL verileceği bildirildi.

Halkbank’tan Para İadesi Kampanyası

Halkbank, fatura ödemelerinde otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine çeşitli ödüller sunulduğu belirtilerek bu kapsamda, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura talimatı için müşterilere 50 TL ParafPara ödeneceği aktarılarak toplamda ise, 500 TL’ye varan bir para iadesinin mümkün olduğu bildirildi.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin, Paraf Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklamaları veya “FATURA” yazıp 3404’e SMS göndermeleri gerektiği belirtilerek ardından, bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı vadesiz hesaptan otomatik fatura talimatı verilmesiyle kampanyadan yararlanılabileceği ifade edildi.

Ödül Kazanma Şartları ve Ödeme Süreci

Her bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL ParafPara kazanacağı kampanyada, toplamda 500 TL’ye kadar para iadesi sağlanacak. Kazanılan ParafParalar, belirlenen tarihte müşterinin kredi kartına veya vadesiz hesaba yüklenecek. Kampanyaya katılanlar, aktif olan talimatlarını iptal ederek tekrar veremeyecekleri belirtilerek ayrıca, aynı fatura talimatının farklı müşteriler tarafından iptal edilip tekrar verilmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacağı duyuruldu.

Halkbank’ın fatura ödemelerinde sağladığı bu indirim fırsatı, müşteriler için önemli bir avantaj sunuyor. Ancak, başvuru süresinin sona ermeden kampanyaya katılmak ve gerekli şartları sağlamak gerekmektedir.