Ekonomi

Elektrik ve doğalgaz aboneleri dikkat: 2 ayrı faturaya 50 TL, toplamda 100 TL indirim açıklandı!

Yeni dönemde hem mali hem siyasi faktörlerden ötürü giderek daha da pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların bütçelerini iyiden iyiye zorlamaya başladı. Nerede ise her yeni güne bir zam haberi ile uyanan vatandaşlar, özellikle enerji sektörüne yansıtılan yüksek oranlı zamlara karşın mücadele edebilmek için destek arayışı içerisine girdiler.

Hem geçinmeye hem ihtiyaçlarını karşılamaya hem de kaliteli bir hayat sürdürmeye çalışan vatandaşlar, artan elektrik ve doğalgaz faturalarına karşın destek arayışlarını sürdürürlerken, vatandaşların yüzlerini bir nebze de olsa güldürecek olan kampanya haberi, QNB Finansbank’tan geldi. QNB Finansbank, fatura ödemelerine ilişkin yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurarak ilgili şartları sağlayan tüm mevcut müşterilerine para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

QNB Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası 2022

QNB Finansbank yeni dönemde geliştirdiği kampanyalara bir yenisini daha eklediğini duyurarak, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 50 TL, toplamda 100 TL para puan hediyesinin verileceğini bildirdi. Banka, ilgili kampanyanın CardFinans ve QNB Finansbank logolu kartlar için geçerli olduğunu açıkladı.

QNB Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasının Ayrıntıları

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan otomatik fatura ödeme kampanyasının ayrıntılarına göre kampanyanın yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olduğu bildirildi. Kampanya kapsamında kazanılmış olan hediye paralar, bir sonraki ay içerisinde hesaplara aktarılacaktır. Ayrıca kampanyadan yararlanabilmek için 30 Eylül tarihine kadar en az bir otomatik ödemenin yapılmış olması ve ilgili talimatların 31 Ekim tarihine kadar iptal edilmemesi gerekmektedir.

QNB Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası Başvurusu

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan 100 TL para puan kazanımlı otomatik fatura ödeme kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, banka şubeleri, telefon bankacılığı, QNB Finansbank Mobil uygulaması veya internet bankacılığı ile faturalarının otomatik olarak ödenmesi için talimat verebilirler.