Ekonomi

Elektrik ve doğalgaz aboneliği olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgaz aboneliği olan vatandaşlara açıklamada bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez basın mensuplarının elektrik ve doğalgaza zam var mı sorusuna yanıt verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez elektrik ve doğalgaz faturaları ile ilgili “Doğalgazda ilk değerlendirmelere göre yılbaşında herhangi bir zam söz konusu değil. Elektrikte de şu anda zam öngörmüyoruz” ifadelerinde bulundu.

ZAM OLMAYACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi?” sorusuna yanıt verdi. “Yılbaşında herhangi bir zam söz konusu değil” dedi.

Dönmez, Karadeniz’deki doğalgaz sondaj çalışmalarına ilişkin de konuştu. Çaycuma 1 kuyusundaki çalışmaların tamamlandığını belirtti,, “Veriler olumlu. inşallah oradan da böyle bir müjdeli haber verebileceğiz” dedi.

TÜRKİYE’NİN PETROL ARAMA ÇALIŞMALARI

Bakan Dönmez’in gündeminde petrol arama çalışmaları da vardı. “Yoğunlaştığımız yerler daha önce petrol ve gaz bulduğumuz yerler. potansiyel olarak güçlü alanlar. iç anadolu’da da, ege’de de, doğu anadolu’da da araştırmalarımıza yoğunluk vereceğiz. Gelen veriler nasıl olursa ona göre ilerleyeceğiz” diye konuştu.