EkonomiGündem

Elektronik Alışverişi Yapacak Vatandaşlara Müjde! Nakit Verilecek

Son dönemlerde özellikle artan elektronik ürün fiyatları vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Vatandaşlar uygun fiyatlı elektronik ürün almak ve indirimlerden yararlanmak için bankaların kampanyalarını araştırmaya devam ediyor.

Elektronik alışverişi yapacak vatandaşları ilgilendiriyor. Axess  müşterilerine özel alışveriş kampanyalarını duyurdu. Bankaların nakit promosyonlarını, elektronik ürün almak isteyen müşteriler için güzel haber Axess’ten geldi. Axess resmi internet sitesinden açıklama yapılan açıklama göre: Axess ile yapacağınız 750 TL ve üzeri elektronik harcamalarınızın ikinci ve üçüncüsüne 50’şer, toplam 100 TL chip-para fırsatı. Kampanyay katılmak için son gün 6 Şubat 2022.

Axess Kampanyasının Detayları Şu Şekilde:

6 Şubat’a kadar kampanyaya kaydolan ve Axess’le, 750 TL ve üzeri elektronik harcaması yapan tüm müşterilerin, 750 TL ve üzeri ikinci ve üçüncü harcamalarına 50’şer, toplam 100 TL chip-para verilecektir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil’den kampanyaya katılması gerekmektedir.

Bir müşteri elektronik kampanyası kapsamında en fazla 100 TL chip-para kazanabilir.

Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.

Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında karta yüklenecektir.

Kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek/sanal kartlar dahildir.

Kampanyaya Wings, Bank’O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar dahil değildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.