Elektronik alışverişler için faizsiz nakit destek veriyor!

Fibabanka tarafından Vatan Bilgisayar kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası ile faizsiz 12 aya kadar vade imkanı ile alışveriş kredisi verildiği belirtildi. Bu kampanya hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Teknolojiye ulaşmak daha önce hiç bu kadar avantajlı olmamıştı! Vatan Bilgisayar mağazalarından ve vatanbilgisayar.com’dan yapacağınız alışverişlerinizde kredi fırsatından yararlanın, taksitli alışverişin tadını doyasıya çıkarın.

FAİZSİZ KREDİ

Elektronik alışverişlerinizi daha hızlı, kolay ve ekonomik hale getiriyoruz. Vatan Bilgisayar mağazalarından veya vatanbilgisayar.com’dan yapacağınız elektronik alışverişlerinizde, 3 ay, 6 ay, 10 ay ve 12 ay taksitli faizsiz kredi fırsatlarını kaçırmayın!”

Vatan Bilgisayar’dan yapacağınız elektronik ürün alışverişlerinizde Fibabanka Kredisinden faydalanmak için SMS ile başvuru yaparak mağazalardan alışverişlerin tamamlanabileceği ifade edildi. Ayrıca banka tarafından “Tüm ürün ve hizmetlerimizle ilgili sorularınız için 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan 7 gün 24 saat bize ulaşabilirsiniz.” denildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Bu kredi kampanyasına başvuruların VATAN yazıp bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazarak 3422’ye SMS göndermek sureti ile yapılabileceği bildirildi. Ayrıca başvurular en kısa sürede değerlendirilecek ve SMS ile bilgi verilecek. Onay SMS’ini aldıktan sonra herhangi bir Vatan Bilgisayar mağazasına giderek dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.

Exit mobile version