Magazin

Eleştiri kraliçesi Demet Akalın, bu kez linç yiyen taraf oldu! Bar çalışanının başından aşağıya şampanya döktü! Kendisini Formula- 1 fotoğrafı ile savundu

Kariyerine manken olarak başlayan ve bir süre podyumlarda boy gösterdikten sonra şarkıcılığa heveslenen Demet Akalın, bu hevesinin peşinden koşmuş ve bir albüm çıkararak müzik sektörüne adımını atmıştı. Çıkardığı ilk albümden bu yana müzik listelerinin bir numarasında yer almayı başaran popçu Demet Akalın, hala geniş kitlelere hitap etmeye gündemde kalmaya devam ediyor.

Sahne şovları ve özellikle yazın çıkardığı “göndermeli” şarkıları ile kendine has tarzını uzun yıllardır korumayı başaran Demet Akalın, kariyeri ile olduğu kadar özel hayatı ile de dikkat çekiyor. Bir çocuk sahibi olan Akalın, izlediği TV şovlarını sert bir dil ile eleştirirken gündemde olan ünlü isimlere de laf çarpıtmadan geçemiyor.

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlarda bulunan ve ünlü- ünsüz fark etmeden herkese laf söyleme hakkını kendinde gören Demet Akalın, geçtiğimiz gün sahnede yaşadığı bir olay ile tüm dikkatleri üzerine topladı. Akalın, yaptığı hareketten sonra eleştiren değil eleştirilen tarafta yer aldı.

BAŞINDAN AŞAĞI ŞAMPANYA DÖKTÜ!

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Demet Akalın, akıl almaz bir olaya imza attı. “Bu ne? Bana elma suyu getirmişsin?” diyerek kendisine servis yapan garsona ters çıkan Akalın, bir bardak şampanyayı bar çalışanının başından aşağıya döktü.

TEPKİLER GECİKMEDİ!

Demet Akalın’ın hareketi kısa süre içerisinde sosyal medyaya düştü. Sosyal medya kullanıcıları başta olmak üzere Ceylan Ertem, Müjde Ar ve daha pek çok sanatçı da Demet Akalın’ı sert eleştirdi.

FORMULA- 1 GELENEĞİNİ PAYLAŞTI!

Başlatılan linç kampanyasından sonra Instagram hesabından arkadaşının kafasından aşağıya şampanya döken Formula- 1 pilotunu paylaşan Demet Akalın, “ilk sahnede hesaplaşacağız” notunu düştü.