Elinde altını olanlar! Altın fiyatlarındaki yükselişten sonra açıklandı…

Geçen hafta 1960 seviyesine kadar yükselen ons altının yeni haftaya da yüksek başlamasıyla yatırımcılar altında yönün nasıl olacağını merak ediyor. Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken elinde altını olanlar için de flaş açıklamalar geldi…

Haftaya 920 lira seviyesinde başlayan gram altın 930 liraya yaklaştı. Rusya ile Ukrayna arasındaki gelişmelerden direkt olarak etkilenen altın fiyatlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan  Kuyumcu Hacı Koçak, TRT’ye şöyle konuştu:

“Buradaki tedirginlik devam ettiği sürece altının onsunda bir miktar daha yukarı hareket görebiliriz. Ilımlı açıklamalar, çatışmaların şiddetinin azalması ancak altının onsunda bir miktar 1900 seviyesine kadar çekilmeye neden olabilir.”

ALTIN SATILMALI MI?

Peki altındaki bu dalgalı seyir ne kadar sürecek? Eldeki altın satılmalı mı? Kuyumcu Hacı Koçak 2 bin 70 seviyelerinden 1900-1920 seviyelerine çekilmiş bir ons altının normal olduğunu belirterek, “Buradan bir miktar altın alımı yapılabilir. Satış için beklemelerini tavsiye ederiz” dedi.

Exit mobile version