EkonomiGündem

Elinde İstanbulkart’ı olanlar dikkat: 1200 TL verilecek!

İstanbulkart’ı olanlar dikkat! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, DenizBank ve BELBİM AŞ iş birliği ile İstanbulkart kullananlara avans imkanı sunuyor. Kartı olan vatandaşlara ihtiyaca göre avans imkanı oluştu. Bu kapsamda, İstanbulkart sahiplerine ihtiyacına göre 600 TL ya da 1200 TL avansı aylık veriliyor.

Başvurular kişinin cep telefonu numarası ve TC kimlik numarasıyla yapılacak. Başvuru sonucu ise SMS ile iletilecektir.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İstanbulkart Destek Avans, DenizBank tarafından kullandırılacak kredi ve kredi kartı kampanyasıdır.

Kampanya’dan sadece Belbime’a ait kanallardan yönlendirme yapılan Denizbank kanalları üzerinden başvuru yapılabilir.

Kampanya kapsamında sıfır faizli kredi başvurusunu sadece İstanbulkart’ı ile TCKN bilgisini eşleştirmiş müşteriler yapabilecektir TCKN ve İstanbulkart eşleştirmenizi https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya kapsamında kullandırılabilecek sıfır faizli kredi tutarı seçmiş olduğunuz İstanbulkartınıza aktarılacaktır .

Avantajlı faiz oranı ile kullandırılan krediler ise DenizBank nezdindeki hesabınıza yatırılacak ve İstanbulkart’a herhangi bir yükleme olmayacaktır.

İstanbulkartınıza yüklenen kredi bakiyesini, İstanbul içinde toplu ulaşım araçlarına ek olarak ; CarrefourSA, A101, Migros, BİM ve Şok Marketler, İstanbulkart’ın geçtiği iş bankası pos cihazlarının olduğu işyerlerinde, Multinet ödeme noktaları Halk Bakkal BiTaksi, Getir uygulamaları, Beltur, BNB (bisiklet ), iTaksi, İBB Sosyal Tesisler, Hamidiye Su Otomatları, Matik Otomatlar, İsper ve İspark gibi sosyal alanlardaki harcama ve ödeme işlemlerinizde kullanabilirsiniz.

DİĞER İSTANBULKART KAMPANYASI

İstanbulkart’ı olan vatandaşlar için bir kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamada, aracını İSPARK’a park eden ve ödemesini İstanbulkart’ı ile yapan kişilere aynı gün 2 metro ya da tramvay geçişi ücretsiz olacak. Geçiş ücretleri İstanbulkart’a iade edilecek. Söz konusu kampanya 31 Aralık’a kadar geçerli olacak.