Eller, kollar dolacak, bu ürünler yarı fiyatına satılacak: Migros “68. Yıla Özel” diyerek duyurdu!

Migros “68. Yıla Özel” diyerek indirimlerini duyurdu. Farklı kategorilerde birçok üründe indirimler uygulandı. Vatandaşlar bugün içinde söz konusu indirimli ürünleri satın alabilecekler.

Migros 2 Ekim tarihine kadar geçerli indirimlerini duyurdu. Migros Sanal Market üzerinden yapılan duyuruya göre, yüz, vücut, el bakım kremlerinde ve losyonlarında ve makyaj malzemelerinde yüzde 50 indirim, açık servis kuruyemiş ürünlerinde yüzde 20 indirim, ton balığı ürünlerinde yüzde 30 indirim, ton balığı ürünlerinde yüzde 30 indirim, evcil hayvan mama ve aksesuarlarında yüzde 40 indirim, seçili açık dana etleri, kuzu etleri, sakatatlar ve Uzman Kasap ürünlerinde yüzde 10 indirim, çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim uygulanacak.

İndirimler için yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:


29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde ton balığı ürünlerinde %30 indirim uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. İndirimli ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Migros markalı ürünler kampanyaya dahil değildir.


2 Ekim 2022 tarihinde Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde açık servis kuruyemiş ürünlerinde %20 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır.


29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde L’OREAL, MAYBELLINE, GOLDEN ROSE, NOTE VE NEWWELL MARKALI MAKYAJ MALZEMELERİNDE %50 indirim kampanyası uygulanacaktır. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Katalog ürünleri kampanyaya dahil değildir.


29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Yüz,Vücut,El Bakım Kremlerinde ve Losyonlarında %50 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Bepanthol markalı ürünler kampanyaya dahil değildir.


29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Filtre ve Kapsül Kahvelerde ürünlerinde %30 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Migros markalı ürünler kampanyaya dahil değildir.


29 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde evcil hayvan mama ve aksesuarlarında %40 indirim uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. İndirimli ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Migros markalı ürünler kampanyaya dahil değildir.


1-2 Ekim tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili açık dana etleri, kuzu etleri, sakatatlar ve Uzman Kasap ürünlerinde %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Migroskop, Karkas ve Toptan ürünleri hariçtir.

29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde Çamaşır Deterjanlarında %25 indirim kampanyası uygulanacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Migros ve Minies markalı ürünler kampanyaya dahil değildir.

Exit mobile version