Elon Musk’tan büyük hamle: Twitter (X), Google’a rakip oluyor!

Fenomen iş insanı Elon Musk, platform deneyimini arttırmak için X-mail özelliği üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

İşte ayrıntılar…

Musk’ın açıklaması: “X-mail özelliği yakında geliyor”

Elon Musk, Twitter’ı satın almasının ardından platformda birçok değişiklik yaptı. Bu değişiklikler, bazen dev teknoloji şirketlerine rakip olacak şekilde gerçekleşiyor. Şimdi ise Google’ı etkileyecek bir özellik üzerinde çalışıyorlar.

Twitter (X), son yıllarda birçok yeniliği kullanıcıların deneyimine sundu. Elon Musk’ın isteğiyle ismi (X) olduktan sonra para kazanmak için tercih edilen platformlardan biri haline gelen X, şimdi de mail özelliğine kavuşuyor.

X-mail: Yeni özellik geliyor

Geçtiğimiz saatlerde Elon Musk, mail özelliğinin platforma geleceğini doğruladı. Platform üzerinden yöneltilen “X-mail özelliğini ne zaman yapıyoruz?” sorusuna fenomen iş insanı “Yakında” cevabını verdi. Konuyla ilgili başka bir ayrıntı henüz bulunmuyor.

Yapay zeka entegrasyonu ve Grok

Elon Musk’ın yapay zeka şirketi xAI, geçtiğimiz haftalarda Grok isimli sohbet botunu erişime açtı. ABD’deki belirli X Premium+ kullanıcılarına sunulan yapay zekanın çok yakında X (Twitter) ile entegre olacağı açıklandı. “Grok, analiz et!” isimli özellik, paylaşımların doğruluğunu test edecek.

X Premium+ fiyatlandırması

Yapay zeka destekli sohbet botu Grok’u kullanabilmek için X Premium+ abonesi olmanız gerekiyor. X Premium+ aylık fiyatı 300 TL iken, yıllık fiyatı ise 3 bin 139 TL.

 

Exit mobile version