Emekli maaşı alacak olanların dikkatine: Başvuran herkese 5 bin 250 TL ek ödeme yapılacak! Son gün 31 Mart, geç kalmadan başvurun! Emekli ödemeleri

3 Ocak tarihinde TÜİK’in 2021 enflasyon verilerini açıklaması ve aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde kabine toplantısı düzenlemesinin ardından emekli maaşlarına yapılacak yeni dönem zammı yüzde 30,95 olarak belirlenmişti. Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, bu açıklamadan sonra harekete geçtiler.

Maaşını ilgili bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca o bankada kalacağını taahhüt eden herkese, bankadan bankaya göre değişiklik gösteren çeşitli ek ödeme fırsatları sunuldu. Promosyon ödemesi yapacağını açıklayan bankalar arasında TEB, Akbank ve Şekerbank yüksek nakit ödemeleri ile dikkat çekti.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan 5 Bin TL’lik Destek!

Özel banka statüsünde değerlendirilen Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde emekli müşterilerine 5 bin 250 TL’ye kadar ek ödeme yapacağını açıkladı. Banka, alınan emekli maaşı ödemesine göre yapacağı promosyon ödemesi miktarını, şu şekilde belirledi:

Yukarıda verilmiş olan promosyon bilgilerine ek olarak, TEB’e yakınını getiren emeklilere 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye kadar bir ödeme daha yapılıyor.

Şekerbank Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Şekerbank da emekli müşterileri için promosyon ödemesi kampanyası geliştiren bankalardan biri oldu. Banka, ödeme tutarlarını şu şekilde belirledi:

Akbank Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Düzenlediği kampanyalar ile dikkat çeken Akbank, emekli promosyon ödemesi yapacağını duyuran bankalardan biri oldu. Ödeme miktarları şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version