Emekli maaşı alan her emekli dikkat: Seçim öncesi ek zam! Ödeme miktarı değişecek

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Gözler emekli bayram ikramiyesindeydi. Bayram ikramiyesinin 3 bin TL olarak açıklanmasının ardından bir ek zam gündeme geldi. Kulislerde ikramiyeye ek zam konuşulmaya başlandığı bildirildi.

EMEKLİYE EK ZAM GELEBİLİR

Emekliye Ramazan Bayramı için 3 bin TL ve Kurban Bayramı için de 3 bin TL olmak üzere toplamda 6 bin TL ikramiye verileceği bildirildi. Ancak emekliler bayram ikramiyesinden memnun olmadı. Hükümetin ikramiyede ek zam üzerinde çalıştığı kulis bilgisi olarak öne çıkmaya başladı.

EMEKLİYE SEÇİM ÖNCESİ EK ZAM

31 Mart seçimleri öncesinde emekliye ek zam müjdesinin verileceği iddia ediliyor. Emekli de oluşan zam beklentisini karşılamak amacıyla hükümet tarafından yeni zam açıklaması yapılacağı tahmin ediliyor. Ek zam ile alakalı ihtimaller çoğalırken tarih olarak ise 1 Nisan işaret ediliyor. Bu kapsamda emekliye seçimleri hemen ertesi günü Müjde verileceği tahminleri sunuluyor. Ramazan Bayramı ikramiyeleri ile alakalı gelişmelerde ise ikramiyelerin Nisan’ın 7’si ile 9’u arasında hesaplara aktarılacağı belirtilirken 5.000 TL emekli beklentisinin de karşılanacağı tahmin ediliyor

Exit mobile version