Emekli maaşı alan tüm emekliye bir maaş fazla para: Hesaplara 7 bin 500 TL yatacak!

Emekli vatandaşlar için açıklama geldi. Emekliye ekonomik olarak katkı sağlayan nakit promosyon kampanyaları merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Her bankanın maaş miktarına göre ödediği nakit promosyonlar yakından takip ediliyor. İş Bankası tarafından da emekli nakit promosyon kampanyası açıklaması geldi. Banka, emekli maaşını kendi bankasına taşıyanlara nakit para verecek.

İş Bankası emekli promosyon kampanyası açıklamasında bulundu. Emekli maaşını İş Bankası’ndan almaya söz veren emeklilere 7500 TL’ye kadar nakit promosyon verilecek. Kampanyanın 31 Ocak tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

2024 emekli promosyon ödemesi detayları şöyle açıklandı;

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

Maaş Aralığına göre promosyon tutarı;

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

3.500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası’nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı iade alınacaktır.

İş Bankası nezdinde açık takip süreci devam edenlerin promosyon başvuruları, söz konusu borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca değerlendirilecektir.

Exit mobile version