Ekonomi

Emekli maaşı alan ya da ilk kez emekli maaşı alacak olan vatandaşların dikkatine: Emeklilere ek ödeme paketi, resmen duyuruldu! 2022 promosyon ödemeleri

2022 yılına girilmesi ile birlikte açıklanan emekli maaşı zammından sonra emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, yeni dönem emekli kampanyalarını arka arkaya yayınlamaya başladılar. Bankaların en önemli kalemlerinden birini oluşturan emekli müşterileri için geliştirmiş oldukları kampanyalardan biri de emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyası oldu.

Hem özel bankaların hem de kamu bankalarının birbirleri ile yarış içerisinde oldukları bankacılık sektöründe, emekli maaşları karşılığında ödenecek olan promosyon ödemeleri, kısa süre içerisinde en çok sorgulanan konu başlıkları arasında ki yerini aldı. Vatandaşlar, emekli maaşına en yüksek promosyon ödemesini hangi bankanın yaptığını öğrenmeye çalışıyorlar.

Akbank Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden Akbank, yeni dönemde emekli maaşı ödemesi alan ya da alacak olan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu promosyon ödemesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Banka, 3 yıl boyunca kendi bünyesinden emekli maaşı alacağının sözünü veren emekli müşterilerine ödeyeceği promosyon tutarlarını, şu şekilde belirledi:

  • 0- 1.499 TL aralığında maaş alanlara: 1.750 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında maaş alanlara: 2.100 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 2.500 TL

Vakıfbank 2022 Emekli Promosyon Ödemesi

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, yeni dönemde emekli promosyon ödemesi kampanyası geliştirdiğini duyuran bankalardan biri oldu. Banka, ilk kez emekli maaşı alacak olan vatandaşların banka tercihlerini kendisinden yana kullananlara ve mevcut emekli maaşı hesabını kendi bünyesini taşıyanlara, aldıkları maaş tutarlarına göre farklılaşan ödemeler yapacağını duyurdu. Ayrıca banka, ilgili hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlardan, 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüttü vermelerini de istedi.

Vakıfbank’ın 2022 yılında geçerli olan emekli maaşı promosyon ödemesi tutarları, şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında maaş alanlara: 500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında maaş alanlara: 625 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 750 TL

Garanti BBVA Emekli Promosyon Ödemesi 2022

Garanti BBVA da yeni dönem emekli promosyon ödemesi kampanyasını duyuran bankalardan biri oldu. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre emekli maaşı hesabını bankaya taşıyan ya da emekli maaşını ilk kez bankadan alacak olan vatandaşlara ödenecek promosyon miktarları, şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında maaş alanlara: 1.650 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında maaş alanlara: 2.100 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 2.500 TL